Запрошуємо до співробітництва з  підприємством Миколаївської області, яке виробляє томати в’ялені, консервовані в рослиннійолії з пряними травами та часником під своєю торгівельною маркою.

Обсяг банки –  314 мл, укупорена кришкою твiст-оф, маса нетто –  294 гр.
Маса нетто томатів в’ялених у банці –  l70 гр.
Продукт l00 % натуральний, стерилізований, не містить консервантів, барвників, підсилювачів смаку, антиоксидантів.
Упаковка: гофро-лоток запаяний полімерною, термозбiжною плівкою, містить 20 скляних банок.

Томати – одні із самих популярних овочів у нашій країні. Із цих овочів готують безліч різних страв. Їх солять, маринують, в’ялять та консервують як в зеленому так і в червоному вигляді. Томати в’ялені давно появились на кухнях таких країн як Італія, Турція, Греція. Також і у нашій країні придбав успіх і популярність томат в’ялений. Їх готують як в домашніх умовах так і покупають в магазинах.

В’ялені томати мають середню калорійність, тому їх можна вживати навіть при дієті, дотримуючись певної міри. Калорійність в’яленого томата на 100 грамів продукту складає : енергетична цінність калорії, ккал: 467 , Білки, г: 6,13 , Жири, г: 40,7 , з них жирні насичені кислоти 4,87 , Вуглеводи, г: 20,48, з низ цукри г: 18,39, сіль г: 1,5.

Користь в’ялених томатів полягає в тому , що технології їх виготовлення позволяють зберегти всі позитивні якості продуктів , не руйнуючи вітаміни та мінеральні речовини, даровані їм від природи. Їх навіть рекомендують вживати в їжу при авітамінозі, нестачі в організмі мікроелементів та зниженому імунітеті. Груба клітковина , яка міститься в томатах покращують стан при  з депресіях, за допомогою серотоніну (гормону щастя) покращуючи роботу нервової системи. Регулярне вживання в’ялених томатів, покращує роботу мозку та зміцнює пам’ять. Цей продукт благотворно впливає на очі, будучи хорошим профілактичним засобом проблем із зором. Крім того в’ялені томати знижують ризик утворення тромбів, нормалізують роботу серця, виводять з організму зайву рідину , попереджаючи набряки і працюючи сечогінним засобом.

Корисні властивості в’ялених томатів полягають в наявності в них моно- і дисахаридів, води, золи і харчових волокон. Також багато в цьому продукті вітамінів: холіну, РР, С, В5, мінеральних речовин – фосфору, натрію, магнію, калію, кальцію.

Томат в’ялений в кулінарії

В’ялені томати мають пряний неповторний смак,  специфічність якого не можна забути. Такі помідори використовують в різноманітних стравах: салатах, спагетті, піці в випічці, додають до вин і в інших. Крім цього, їх кладуть в пасту, різотто, додають в соуси. В’ялені томати є відмінним доповненням до рибних і м’ясних страв. До речі, масло, яке залишається в банку після використання помідорів дуже ароматне і його можна використовувати в соусах і заправках. Використовувати в’ялені томати в кулінарії можна безліччю різних способів.

У разі зацікавленості у наданні контактів виробника просимо Вас звертатись до Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області, відділ міжрегіонального співробітництва, до Поліщука Сергія за тел. 0675106900, або ел. поштою   sspolishchuk@rtpp.com.ua