На підставі соціальної відповідальності компанії «Простір» в розвиток інфраструктури міста, керівником компанії Коваленко Сергієм Вікторовичем та колективом було прийнято рішення про благоустрій скверу та подальшому шефству над ним.

Враховуючи бажання компанії «Простір» зробити сучасну впорядковану зону відпочинку для миколаївців, було замовлено проект реконструкції скверу «Горобиновий»,  проект виконано архітектором Доморацький А.В.

Слід відзначити узгодження проекту з Департаментом житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради та конструктивну співпрацю при проведенні робіт з Директором департаменту Кореневим С.М. Домовлено про спільну діяльність: влаштування доріжок – департамент ЖКГ, придбання та встановлення опор освітлення, лавок, урн, заміна бордюрного каменю та поребрика в сквері, планування території, озеленення – компанія «Простір».

Основна частина робіт виконана в серпні-вересні поточного року, слід зазначити благодійну допомогу з боку керівництва і компанії «Завод Екватор» і особисто його керівника С.А. Кантора при монтажі елементів благоустрою скверу. У жовтні місяці компанія «Простір»  закінчила планування території скверу,  31 жовтня був проведений колективом суботник та забезпечено висадку нових декоративних саджанців.