Шановні колеги, друзі та партнери!

Прийміть найщиріші вітання з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

У передноворічні дні ми, за традицією, підбиваємо підсумки року та плануємо майбутні звершення з вірою в краще.

Попри труднощі, рік був насичений важливими політичними та економічними подіями; був непростим, але динамічним.

Події 2021 року стали випробуванням на міцність для багатьох з нас. Ми спільно шукали вихід із важких ситуацій, вирішували термінові завдання, об’єднувалися для допомоги тим, кому ця допомога була необхідна. Все, чого ми досягли – це результат наших спільних дій!

Для Регіональної Торгово-промислової палати Миколаївської області цей рік ознаменувався вашою підтримкою, наданою нам  довірою; новими завданнями та викликами, які ми приймаємо і виконуємо як найбільше регіональне бізнес-об’єднання.

Цей рік був насиченим на позитивні події і плідним на результати. Спільними зусиллями всіх співробітників РТПП ми, у цей неймовірно складний час, змогли створити максимально комфортні умови для підтримки Миколаївського бізнесу як на внутрішньому ринку, так і за його межами.

За минулий рік висококваліфікованими  фахівцями РТПП виконано понад 3 тисячі експертиз, видано майже 10 тисяч сертифікатів походження товарів, складено понад 4 тисячі висновків про походження товарів. Співробітниками Департаменту юридичного забезпечення проведено велику роботу з визначення та підтвердження форс-мажорних обставин. Всі фахівці РТПП відпрацювали цей рік на максимум.

В 2021 році  ми підбили підсумки дуже важливого для нашого регіону міжнародного Проекту «Інтенсифікація торгівлі та модернізації сектору бджільництва, а також пов’язаних з ним секторів економіки в басейні Чорного моря» в рамках європейського інструменту сусідства “Басейн Чорного моря 2014-2020”. За час роботи в рамках Проекту бджолярі нашого регіону отримали унікальну можливість пройти професійне навчання: взяли участь у тематичних тренінгах з усіх напрямків бджільництва, а також у виїзних тренінгах з обміну досвідом у Туреччині, Болгарії, Молдові та Румунії.

В цьому році ще більше бізнес-партнерів залучилися підтримкою РТПП Миколаївської області і поповнили ряди її членів, і тепер у нашому співтоваристві 143 представники бізнесу.

Ми дякуємо членам та партнерам палати за плідну співпрацю та бажаємо всім у Новому році генерації яскравих ідей, успіхів у реалізації проектів та досягнення планів!

Новий Рік – це не лише привід проаналізувати минулі події, але і подивитися вперед, затвердити нові цілі та налаштуватися на успіх. Нехай 2022 буде успішним і плідним, стане роком нових можливостей і досягнень! Міцного здоров’я, щастя, миру, добробуту та відмінного настрою Вам та Вашим близьким!

З Новим роком і Різдвом!

З повагою, Президент РТПП Миколаївської області                                     Ігор КАТВАЛЮК