Семінар «Про публічні закупівлі» відбудеться 12 та 13 лютого 2020 в РТПП Миколаївської області: Миколаїв, вулиця Потьомкінська, 41, 3 поверх, конференц-зала.

«Стати слухачем цього курсу може будь-який бажаючий», – розповіла начальник відділу ділової інформації та освітніх програм РТПП Миколаївської області Ірина Скорбіліна.

За її словами, цей тренінг розрахован для членів тендерних комітетів. Їх, відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» (далі Закон) ст.11, має бути не менше 5 осіб. На курсі розбиратимуть питання: як проводиться тендер, хто може стати учасником торгів, які умови для перемоги в тендерній процедурі, як не допустити помилки при оформленні тендерної документації, на ці та інші запитання відповідатимуть лектори семінару.

Це навчання РТПП Миколаївської області проводить вже більше 13 років поспіль. Всі слухачі курсу отримують іменні сертифікати або свідоцтва про проходження освітньої програми.
Навчання складається з двох модулів. Перший, коли слухачі вивчають закон «Про публічні закупівлі», так би мовити, з нуля. Цей курс розраховано на 5 днів, а це – 40 годин -лекцій/семінарів.
Другий варіант – додатково проходити цей курс, так би мовити, підвищувати свою кваліфікацію. Таке навчання розраховано на тих, хто вже ознайомлений з цим законом, але не всі тонкощі засвоїв. Для таких слухачів лектори будуть роз’яснювати нюанси цього документу останні 2 дня семінару. Якщо у учасників семінарів залишилися не прояснені трактування Закону або вони щось не зрозуміли, головний лектор – Микола Дворніченко,а також Артем Лукяненко проводять консультування протягом всього курсу.

Ще одним ексклюзивом цього курсу є те, що до кожного нового навчання головний спікер- Микола Дворніченко готує лекцію, відповідно до усіх доповнень до Закону, нормативних актів та постанов, які були прийняті останнім часом. Всі матеріали, із усіма нововведеннями, слухачі курсу отримують до початку семінару.

Як розповіла Ірина Скорбіліна, Микола Дворніченко допомагає розібратися у тендерній процедурі всім охочім. Вивченням цього питання він займається більше 15 років. Його вважають провідним фахівцем цієї сфери та часто запрошують провести навчання або проконсультувати з різноманітних питань проведення тендеру не тільки в Миколаївському регіоні, а також по всій Україні.
Це лише здається, що розібратися в питаннях тендерної закупівлі просто, сказала Ірина Скорбіліна. За її словами, в однойменному Законі є безліч нюансів, і розтлумачують їх як раз на освітньому курсі «Про публічні закупівлі».

Ще залишилося трошки часу для реєстрації у курсі. Для цього до 10 лютого включно необхідно подзвонити за номерами: (0512) 47-58-01, 50-01-17 або написати за адресою: gor@rtpp.com.ua або galina@rtpp.com.ua