Україна, як і багато країн, намагається встояти перед настанням коронавирусной інфекції. Не залишилися осторонь цієї проблеми і члени РТПП Миколаївської області, зокрема ТОВ СП “Нібулон”. Всього за 30 днів працівники компанії  переобладнали миколаївську інфекційну лікарню для лікування коронавірусу.

Про це повідомив у себе на сторінці в Facebook генеральний директор компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський. Він зазначив, що територія лікарні була занедбана, дахи будівель  зруйновані, з шести апаратів ШВЛ працювали тільки два.

Олексій Вадатурський вирішив самостійно організувати реконструкцію лікарні та в короткий термін підготувати її до лікування коронавірусу.

Змінити стан інфекційної лікарні на краще –  стало моїм новим життєвим викликом і справою честі” – зазначив Олексій Опанасович

Компанія «Нібулон» модернізувала лікарню та підготувала її до лікування коронавірусної інфекції. Щодня в лікарні працювало до 200-т фахівців різних спеціальностей компанії і підрядних організацій

  • В лікарні організовано приміщення для розподілу чистої та брудної зон.
  • Відремонтоване приміщення лікарні, дахи будівель.
  • Впроваджена сучасна технологія дезінфекції, прання, сушіння, прасування та транспортування брудної білизни після інфекційних хворих, перед цим демонтувавне все старе обладнання.
  • Відремонтований харчовий блок, застаріле обладнання замінено на іноземне, закуплений новий посуд
  • Територія лікарні розчищена від багаторічних чагарників, відновлена огорожа, зроблені додаткові доріжки, встановлені нові пандуси. Відновлено освітлення території.
  • В лікарні впровадили нову систему зв’язку
  • Лікарі оснащені всіма необхідними засобами захисту

“Сьогодні я з впевненістю можу сказати, що Миколаївська обласна інфекційна лікарня – це один з кращих лікувальних закладів нашої області. За місяць ми створили все, що необхідно, щоб тому, хто (не дай Боже!) потрапить до лікарні, допомогли вилікуватися. Тепер це сучасний лікувальний заклад” – написав Олексій Вадатурський

Діяльність компанії «НІБУЛОН» – один з показових у вітчизняних умовах приклад побудови соціально відповідального бізнесу.