За ініціативи ПРООН у нашому регіону проводиться дослідження «Комплексний аналіз системи професійної освіти в Миколаївській області та її відповідальності потребам регіонального ринку праці».

Мета дослідження відповідає загальній програмі реформування сектора професійно-технічної освіти в Україні та цілям ПРООН «Відновлення та розбудова миру».

Дослідження передбачає проведення детального аналізу системи професійної освіти регіону, оцінку її відповідності потребам регіонального ринку праці та запитам роботодавців.

Результати дослідження сформують належну наукову та інформаційну базу для активізації розвитку закладів професійної освіти, підвищення конкурентоспроможності випускників на ринку праці, посилення взаємодії закладів із роботодавцями, з метою врахування їхніх вимог до якості підготовки кадрів.

Для виконання поставлених у проекті завдань, просимо Вас прийняти участь в опитуванні за посиланням:  https://docs.google.com/forms/

У разі виникнення запитань, просимо звертатися до пані Валентини Смаль – спеціалістки з розвитку професійної освіти, за тел. +380504508733 або електронною поштою valentyna.smal@undp.org.