Уряд Республіки Індонезія  оголосив про виставкові заходи, заплановані до проведення у жовтні 2024, серед яких одним з найбільш значущих та популярних є «Trade Expo Indonesia 2024» (TEI), що відбудеться у м. Джакарта 09-12.10.2024.

TEI щорічно відбувається за організаційного сприяння Міністерства торгівлі РІ та є одним з ключових виставкових заходів Республіки Індонезія торговельно-економічного спрямування, покликаний сприяти налагодженню B2B контактів національних та іноземних учасників ринку продукції, послуг та інвесторів.

У 2023 TEI відвідали понад 33 000 учасників з 114 країн, загальна сума угод за твердженням Міністерства торгівлі РІ, склала 25,3 млрд дол. США.
Цьогорічна 39-а ТЕІ відбудеться під гаслом «Збудувати міцний зв’язок із найкращим в Індонезії». Заявленою метою заходу є налагодження довготривалих зв’язків між місцевими виробниками якісної експортної продукції та глобальним діловим ринком. У рамках TEI передбачено низку паралельних заходів, включаючи міжнародні семінари, бізнес-зустрічі та консультації.

Станом на 10.09.2024 про участь у виставці заявили 135 компаній-виробників та постачальників різноманітної продукції (галузей харчових продуктів, сільськогосподарської продукції, домашнього інтер’єру, декору та техніки, логістичних послуг, моди та дизайну, косметики та побутової хімії та багато інших)
Реєстрація учасників доступна за посиланням.