РТПП Миколаївської області оголошує про набір слухачів на одноденний семінар-навчання (з обов’язковим дотриманням карантинних заходів) за темою:

«Якість та безпечність харчової продукції. Впровадження Систем НАССР в сфері громадського харчування»,

який відбудеться 15 липня  2020 року   за адресою:

м. Миколаїв, вул.Потьомкінська,41 (ріг вулиць Пушкінська та Потьомкінська),3 поверх. Конференц зала Регіональної Торгово-промислової палати Миколаївської області.

Лектор: Казимир Олена Миколаївна, аудитор з сертифікації (з 2008), консультант із впровадження (з 2016).

Загальна тривалість навчання:   1 день – 4 години

Регламент проведення:

10:00 Початок навчання

10:10-11:45 1-й блок

11.45 -12.00 Перерва

12.00 -13.30  2-й блок

13:30-14:00 Відповіді на питання. Завершення навчання.

Підведення підсумків.

Формат проведення тренінгу:

Лекція, перегляд матеріалів презентації

Методичні матеріали:

Презентація тренінгу (учасники отримують в повному обсязі в електронному вигляді), за необхідності можна роздрукувати основні матеріали

Мета навчання:

  • сформувати блок теоретичних та практичних знань щодо якості та безпечності харчових продуктів, впровадження систем управління;
  • систематизувати знання в області систем управління;
  • ознайомитися з практичними прикладами впровадження.

Вартість участі – 520 грн з ПДВ. (в  тому числі включено вартість сертифікату про проходження навчання)

В разі Вашої зацікавленості щодо участі в семінарі, просимо зареєструватися не пізніше 14 липня, надавши заповнену заявку за електронною адресою: gor@rtpp.com.ua

Контактна особа – Ірина Скорбіліна, тел для зв’язку (0512)500117


ПРОГРАМА СЕМІНАРУ

«Якість та безпечність харчової продукції.

Впровадження Систем НАССР в сфері громадського харчування.»

1-й блок:

  • Впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП) – обов’язкова законодавча вимога в Україні.
  • Законодавчі норми, що стосуються їдалень закладів освіти (ЗДО, ЗЗСО та інші) та інших закладів громадського харчування.

Перерва на каву -брейк

2-й блок:

  • Основні етапи розробки та впровадження системи НАССР. Приклади документів.
  • Відповіді на питання учасників, обговорення