27 вересня 2024 року у приміщенні РТПП Миколаївської області відбулося чергове засідання Ради Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області.

У засіданні Ради взяли участь   члени Ради РТПП – представники  підприємств ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв», ТОВ «Онікс», ТОВ Завод «Промстан», ТОВ “ПРОСТІР”,  та ін. Були присутні  директор Департаменту економічного розвитку і регіональної політики Миколаївської ОДА Олександр Корольов та директор Регіонального фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області Володимир Євсєєв (голова ревізійної комісії РТПП).

Президент РТПП Катвалюк І.А. надав звіт про діяльність Миколаївської РТПП за 2023 рік  та  перше півріччя 2024 року.
Учасники засідання заслухали голову ревізійної комісії РТПП Володимира Євсєєва, який проінформував про результати фінансова-господарської діяльності РТПП за 2023 рік.

Рада РТПП Миколаївської області зазначила, що статутна та фінансова-господарська діяльність палати у 2023 році проводилась у відповідності зі статутними завданнями та функціями РТПП.

За результатами засідання Рада РТПП Миколаївської області затвердила Звіти про роботу Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області та Звіт з  фінансово-господарської діяльністі  палати за 2023 рік.