Громадська організація “Ресторанна гільдія” разом з компанією «ПРОФІ КЛАБ» проводить практикуми для представників ресторанного бізнесу
У зв’язку з тим, що відповідно до закону «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» з 20 вересня 2017 року в Україні набули чинності норми, що передбачають запровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є неперероблені інгредієнти тваринного походження, громадська організація “Ресторанна гільдія” разом з компанією «ПРОФІ КЛАБ» проводить відповідні практикуми для представників ресторанного бізнесу.
Запрошуємо Вас на ПРАКТИКУМ “Система HACCP для HoReCa”
https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/praktikum-sistema-haccp-dlya-horeca-3/
Дата навчання: 18.03.2020р. (середа) з 10:00 до 18:00
Місце проведення: м.Миколаїв, проспект Центральний 120, конференц зала.
Онлайн-реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaUc8COLHzQkKqzLQ4w01zqJh-op-1tlKMDmkpCYSGdaSDcA/viewform
ПРОГРАМА ПРАКТИКУМУ “Система HACCP для HoReCa”
1-ий блок:
— Причини, процедура і етапи впровадження HACCP.
— Актуальне законодавство України по HACCP та повноваження ДПСС
— Відповідальність за порушення норм НАССР
— Програми-передумови, нюанси їх розробки і прописаний
— Уніфікована форма акта перевірки – короткий інструктаж по проходженню перевірок
— Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт в закладах ресторанного господарства.
2-ий блок:
— Розробка і всі етапи впровадження системи ХАССП на прикладі кафе/ресторану
— Розробка документації для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства
— Практичні приклади заповнення документації згідно системи ХАССП і поради з ведення поточних журналів
— Основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи ХАССП в ресторанному бізнесі.
— Причини зниження ефективності системи HACCP
— Відповіді на запитання учасників
Додаткова інформація
— Кількість учасників: від 12 до 25 осіб в групі
— Можливість готівкового/безготівкового розрахунку
— Передоплата 30%, решта суми – в день практикума
— тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори (сертифіковані аудитори по системі ХАССП)
— роздавальні (друковані) матеріали для кожного учасника: шаблон пакет документів для розробки і впровадження системи ХАССП
— електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
— іменний сертифікат для кожного учасника
Контактна особа: Ольга 067-960-58-18
В найближчий час в рамках НАВЧАЛЬНО ФОРУМУ пройде таке навчання для працівників ресторанного бізнесу:
03.03.2020р. Херсон — практикум «Система HACCP для HoReCa» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/praktikum-sistema-haccp-dlya-horeca-3/
04.03.2020р. Одеса — практикум «Система HACCP для HoReCa» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/praktikum-sistema-haccp-dlya-horeca-3/
05.03.2020р. Одеса — практикум «Ресторан в цифрах» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/restoran-v-tsifrah/
06.03.2020р. Одеса — семінар «Проектування ресторану, його будівництво та оснащення» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/seminar-proektuvannya-restoranu/
11-13.03.2020р. Одеса — 3-денний КУРС «Основи сервісу в ресторані» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/kurs-osnovi-servisu-v-restorani/
21-22.03.2020р. Одеса — 2-денний семінар «Ефективне управління рестораном» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/seminar-efektivne-upravlinnya-restoranom/
23-26.03.2020р. Одеса — 4-денний КУРС «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки ресторану» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/kurs-vnutrishnij-auditor-sistemi-hassp/
27-29.03.2020р. Одеса — 3-денний КУРС «Адміністратор в ресторані» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/kurs-administruvannya-v-restorani/