У зв’язку з тим, що відповідно до закону «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» з 20 вересня 2017 року в Україні набули чинності норми, що передбачають запровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є неперероблені інгредієнти тваринного походження,  громадська організація “Ресторанна гільдія”  разом з компанією «ПРОФІ КЛАБ» проводить відповідні практикуми для представників ресторанного бізнесу.

Запрошуємо Вас на ПРАКТИКУМ “Система HACCP для HoReCa”

https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/praktikum-sistema-haccp-dlya-horeca-3/

Дата навчання: 18.03.2020р. (середа) з 10:00 до 18:00

Місце проведення: м.Миколаїв, проспект Центральний 120, конференц зала.

Онлайн-реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaUc8COLHzQkKqzLQ4w01zqJh-op-1tlKMDmkpCYSGdaSDcA/viewform

ПРОГРАМА ПРАКТИКУМУ “Система HACCP для HoReCa”

1-ий блок:

— Причини, процедура і етапи впровадження HACCP.

— Актуальне законодавство України по HACCP та повноваження ДПСС

— Відповідальність за порушення норм НАССР

— Програми-передумови, нюанси їх розробки і прописаний

— Уніфікована форма акта перевірки – короткий інструктаж по проходженню перевірок

— Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт в закладах ресторанного господарства.

2-ий блок:

— Розробка і всі етапи впровадження системи ХАССП на прикладі кафе/ресторану

— Розробка документації для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства

— Практичні приклади заповнення документації згідно системи ХАССП і поради з ведення поточних журналів

— Основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи ХАССП в ресторанному бізнесі.

— Причини зниження ефективності системи HACCP

— Відповіді на запитання учасників

Додаткова інформація

— Кількість учасників: від 12 до 25 осіб в групі

— Можливість готівкового/безготівкового розрахунку

— Передоплата 30%, решта суми – в день практикума

— тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори (сертифіковані аудитори по системі ХАССП)

— роздавальні (друковані) матеріали для кожного учасника: шаблон пакет документів для розробки і впровадження системи ХАССП

— електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки

— іменний сертифікат для кожного учасника

Контактна особа: Ольга 067-960-58-18


В найближчий час в рамках НАВЧАЛЬНО ФОРУМУ пройде таке навчання для працівників ресторанного бізнесу:

03.03.2020р. Херсон — практикум «Система HACCP для HoReCa» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/praktikum-sistema-haccp-dlya-horeca-3/

04.03.2020р. Одеса — практикум «Система HACCP для HoReCa» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/praktikum-sistema-haccp-dlya-horeca-3/

05.03.2020р. Одеса — практикум «Ресторан в цифрах» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/restoran-v-tsifrah/

06.03.2020р. Одеса — семінар «Проектування ресторану, його будівництво та оснащення» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/seminar-proektuvannya-restoranu/

11-13.03.2020р. Одеса — 3-денний КУРС «Основи сервісу в ресторані» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/kurs-osnovi-servisu-v-restorani/

21-22.03.2020р. Одеса — 2-денний семінар «Ефективне управління рестораном» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/seminar-efektivne-upravlinnya-restoranom/

23-26.03.2020р. Одеса — 4-денний КУРС «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки ресторану» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/kurs-vnutrishnij-auditor-sistemi-hassp/

27-29.03.2020р. Одеса — 3-денний КУРС «Адміністратор в ресторані» https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/kurs-administruvannya-v-restorani/