Система НАССР – коротко про головне
Державним підприємством «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» 21 вересня 2021 року о 11:00 годині заплановано проведення онлайн- вебінару за темою: «Система НАССР – коротко про головне».
В рамках проведення даного заходу будуть розглянуті наступні питання:
- необхідність системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у сучасному суспільстві;
- правові вимоги, обов’язки та відповідальність операторів ринку згідно законодавства;
- впровадження системи НАССР у відповідності з законодавством (сім принципів НАССР);
- метрологічне забезпечення ЗВТ;
- вимоги програм-передумов системи НАССР;
- оцінка відповідності сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції вимогам безпечності;
- діяльність виробничих лабораторій на підприємстві;
- маркування харчових продуктів;
- документація системи НАССР.
Запрошуєо підприємства малого та середнього бізнесу Миколаївської області (операторів ринку, які здійснюють діяльність з виробництва, постачання, транспортування, реалізації харчових продуктів) та заклади громадського харчування до участі у онлайн-вебінарі
Трансляція заходу буде проходити на сайті комунікативної платформи з технічного регулювання у розділі «Новини» за посиланням https://techreg.in.ua/новини .
Вам буде додатково надіслано пароль для реєстрації та входу на веб- сторінку.
У разі виникнення організаційних питань просимо звертатись до Органу сертифікації систем управління ДП «Миколаївстандартметрологія»; контактна особа: в.о. заступника директора з питань стандартизації, якості та наукової діяльності Кременецька Олена Федорівна, тел: (0512) 40-92-42, +38(099) 920-57-66; модератор заходу – начальник відділу систем управління Кравчук Світлана Федорівна, тел. (0512) 40-91-47, +3(095) 287-18-98; e-mail: qms@ncsms.com.ua.