Запрошуємо до участі у семінарі за темою: «Якість та безпечність харчової продукції. Впровадження Систем НАССР в сфері громадського харчування»
РТПП Миколаївської області оголошує про набір слухачів на одноденний семінар-навчання (з обов’язковим дотриманням карантинних заходів) за темою:
«Якість та безпечність харчової продукції. Впровадження Систем НАССР в сфері громадського харчування»,
який відбудеться 15 липня 2020 року за адресою:
м. Миколаїв, вул.Потьомкінська,41 (ріг вулиць Пушкінська та Потьомкінська),3 поверх. Конференц зала Регіональної Торгово-промислової палати Миколаївської області.
Лектор: Казимир Олена Миколаївна, аудитор з сертифікації (з 2008), консультант із впровадження (з 2016).
Загальна тривалість навчання: 1 день – 4 години
Регламент проведення:
10:00 Початок навчання
10:10-11:45 1-й блок
11.45 -12.00 Перерва
12.00 -13.30 2-й блок
13:30-14:00 Відповіді на питання. Завершення навчання.
Підведення підсумків.
Формат проведення тренінгу:
Лекція, перегляд матеріалів презентації
Методичні матеріали:
Презентація тренінгу (учасники отримують в повному обсязі в електронному вигляді), за необхідності можна роздрукувати основні матеріали
Мета навчання:
- сформувати блок теоретичних та практичних знань щодо якості та безпечності харчових продуктів, впровадження систем управління;
- систематизувати знання в області систем управління;
- ознайомитися з практичними прикладами впровадження.
Вартість участі – 520 грн з ПДВ. (в тому числі включено вартість сертифікату про проходження навчання)
В разі Вашої зацікавленості щодо участі в семінарі, просимо зареєструватися не пізніше 14 липня, надавши заповнену заявку за електронною адресою: gor@rtpp.com.ua
Контактна особа – Ірина Скорбіліна, тел для зв’язку (0512)500117
ПРОГРАМА СЕМІНАРУ
«Якість та безпечність харчової продукції.
Впровадження Систем НАССР в сфері громадського харчування.»
1-й блок:
- Впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП) – обов’язкова законодавча вимога в Україні.
- Законодавчі норми, що стосуються їдалень закладів освіти (ЗДО, ЗЗСО та інші) та інших закладів громадського харчування.
Перерва на каву -брейк
2-й блок:
- Основні етапи розробки та впровадження системи НАССР. Приклади документів.
- Відповіді на питання учасників, обговорення