Фірма “Арт Софт” займається розробкою, впровадженням та супроводом програмного забезпечення для транспортного та зернового бізнесу, а також – для бухгалтерського обліку. 

В умовах російської агресії, ракетних атак, блокування чорноморських портів більшість логістичних ланцюжків порушені і потребують розбудови.

Як сказав керівник ОДА Віталій Кім: Ми готуємо робочу групу, яка працюватиме по бізнесу, буде  збирати дані, що необхідні. Я розумію, що сільському господарству потрібна реалізація. Ми над цим працюємо, у тому числі, на пільги з УЗ та перевезень для того, щоб вирівняти ціни і щоб була якась логіка, щоб звільнити склади, які зараз із олією, із зерном тощо. Інша група збирає дані, щоб відновити логічні ланцюжки, або отримати гарантію, або з грошей. Бізнес треба запускати, інакше нудно буде так жити, коли не працює бізнес.

 “Арт Софт” пропонує свої перевірені логістичні програмні продукти, знання та руки  спеціалістів для допомоги бізнесу у реорганізації транспортних потоків, у т.ч. зернових та олійних вантажів:

  • у напрямку залізничної логістики (облік та документування відвантаження/приймання, перевалки, перевантаження, реєстрації електронних перевізних документів, обліку ЗПУ, розрахунок тарифів, управління рухомим складом тощо)
  • у напрямку автотранспортної логістики (формування заявок на перевезення, оформлення товарно-транспортних накладних, облік рейсів, палива, аналіз експлуатаційних характеристик автомобілів);
  • у напрямку автоматизації обліку “сухих портів”, що існують та розгортаються у західних регіонах нашої країни (див. Додаток);
  • облік руху вантажів (в т.ч. гуманітарної допомоги), комплектації, пакування, переробки тощо;
  • організація обліку руху зернових та олійних вантажів на терміналах дунайських портів (Рені, Ізмаїл, Кілія), а також організація інформаційного обміну з програмним забезпеченням румунських логістичних компаній (використовуючи взаємодію з  румунськими партнерами).