20-22 вересня 2019 року у районі скельного масиву річки Південний Буг, поблизу міста Южноукраїнська відбудеться туристичний фестиваль «Відпочивай активно!»
Метою проведення фестивалю є розвиток спортивного туризму як масового виду спорту, популяризація історико-культурних і рекреаційно-туристичних територій Півдня України для активного відпочинку, налагодження співробітництва між регіонами України у сфері туризму, залучення молоді до спорту, активного відпочинку і здорового способу життя.

Цього року під час фестивалю відбудуться: відкриті обласні змагання з гірського спортивного туризму, змагання зі спортивного орієнтування, скельного джамперу, скелелазіння для дорослих та дітей, екскурсії та походи, ігри – квести, туристичні розваги, концерт-конкурс бардівської пісні, кулінарний конкурс похідної кухні, показові виступи народних ремесел, клубу історичної реконструкції та інше.

У заходах планується участь команд та колективів Миколаївської області, інших областей та міст України, підприємств, установ та організацій.

Фестиваль запрошує до себе усіх бажаючих, починаючи від професійних спортсменів до звичайних глядачів, які полюбляють активний відпочинок.

Особливо чекаємо на людей-ентузіастів, які хочуть розвивати туризм Миколаївської області та України. Заохочується благодійна підтримка.

Ваша участь у фестивалі – це заклик до здорового способу життя та активного і цікавого дозвілля всієї нації!

Організатори виставки: Миколаївська обласна державна адміністрація.

Місце проведення фестивалю: скельний масив р. Південний Буг м. Южноукраїнськ.

Офіційна сторінка фестивалю: https://han-tengry.com.ua/otdihay-activno/

Керівник проекту:  Філін Віталій Михайлович
тел.: + 38 (068) 58 98068, e-mail: filinvm@gmail.com