У житті ТПП України – одного з найбільших об’єднань вітчизняного бізнесу – відбулася знакова подія: черговий З’їзд, що збирається один раз на п’ять років. За його результатами Геннадія Чижикова було обрано президентом ТПП України. Також затверджено склад нової Ради ТПП України, до якої увійшов 91 представник бізнесу і ділових комітетів зі всіх регіонів України та галузей економіки.

“Система палат – спільнота унікальних людей, яка здатна змінити країну на краще! За минулі п’ять років наша діяльність стала більш авторитетною та публічною. Про це свідчить позиція членів та партнерів Палати.
Ми традиційно будемо захищати інтереси українського бізнесу. На майбутнє ми визначили амбітні цілі. Впевнений- досвід, професіоналізм та неймовірно позитивний Палатівський дух є запорукою їх досягнення. Вперед до нових висот! Лише вперед!” – сказав президент ТПП України Геннадій Чижиков.

Вітаємо колег в Торгово-промисловій палаті України з успішним проведенням З’їзду та обранням нового складу Ради та Президії ТППУ, а Геннадія Дмитровича Чижикова – з переобранням на посаду Президента ТПП України!