Шановні підприємці Миколаївського регіону!

Запрошуємо Вас приєднатися до щомісячного опитування “Барометр бізнесу”яке проаналізує поточні проблеми та потреби вашого бізнесу та допоможе покращити бізнес-середовище!

Опитування проводитиметься 29-30 вересня 2023 року.

Отримуйте сповіщення в   чат-бот у Viber https://chats.viber та чат-бот у Telegram https://t.me/uccisurveybot, від верифікованих ботів ТППУ.
Діліться своїми баченнями та прогнозами, залучайтесь до обговорення важливих тем розвитку бізнесу.

Ваші відповіді допоможуть сформулювати звернення до влади, спонукати на проведення зустрічей, допоможуть у прийнятті актуальних та важливих рішень.

Вас чекає 5 ключових запитань та одне “гаряче” питання місяця.

Питання вересня: ПЕРЕВІРКИ БІЗНЕСУ

Повідомляємо додатково про оновлення в опитуванні: тепер ви можете звертатися на Гарячу лінію ТППУ прямо в чат-боті, а також знайомитися з корисними посиланнями на бізнес – заходи та події.

Спільнота у Viber –  https://invite.viber.com

Спільнота у Telegram –  https://t.me/ucci_org_ua

Ми високо цінуємо ваше партнерство та внесок в розвиток регіону та країни.

Закликаємо вас долучитися до опитування та бути рушієм важливих змін!

Опитування реалізується в рамках Проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом узгодження експортної стратегії з регіональним розвитком і ЦСР», що фінансується урядом Німеччини і здійснюється німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.