14 липня 2023 року у приміщенні РТПП Миколаївської областівідбулося чергове засідання Ради Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області.

У засіданні Ради взяли участь директор «Регіонального фонду підтримки підприємництва в Миколаївській області» Володимир Євсєєв (голова ревізійної комісії РТПП) та директор Департаменту економічного розвитку і регіональної політики Миколаївської ОДА Олександр Корольов. Були присутні   члени Ради РТПП – представники  підприємств ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв», ТОВ «Онікс», ТОВ Завод «Промстан», ТОВ “ПРОСТІР”,  та ін.

Президент РТПП Катвалюк І.А. надав звіт про діяльність Миколаївської РТПП у 2021 – 2022 роках та проінформував про діяльність палати у  першому півріччі 2023 року.

Учасники засідання заслухали голову ревізійної комісії РТПП Володимира Євсєєва, який надав звіт про результати фінансова-господарської діяльності РТПП за 2021 та 2022 роки.

Рада РТПП Миколаївської області зазначила, що статутна та фінансова-господарська діяльність палати у 2021 та 2022 роках проводилась у відповідності зі статутними завданнями та функціями РТПП.

За результатами засідання Рада РТПП Миколаївської області затвердила Звіти про роботу Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області та Звіт з  фінансово-господарської діяльністі  палати за 2021, 2022 роки.