Указом Президента України від 30.07.2021р №335/2021  Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Індонезія призначено Гамяніна Василя Івановича.

Згідно установленої практики, ТПП України організує робочу зустріч ділових кіл з новопризначеним Послом України в Республіці Індонезія В. Гамяніним перед його відбуттям до країни призначення.

Запрошуємо бізнес структури, підприємства та організації, які мають сталі торговельно-економічні відносини з партнерами в Індонезії, або мають зацікавленість у перспективах розвитку двосторонніх відносин з цією країною прийняти участь у робочій групі (онлайн, офлайн) з Послом України в Республіці Індонезія В. Гамяніним, який був радником Комітету по державно-приватному партнерству при ТПП України.

В разі зацікавленості участі у заході просимо надіслати запитання та пропозиції до п. Гамяніна на електронну адресу vk-zed@ucci.org.ua

Проведення заходу планується в кінці серпня – початку вересня, ПІБ та контакти учасників просимо передавати на електронну адресу bvi-sem@ucci.org.ua. Після підтвердження буде надано посилання на підключення до заходу Zoom.