З метою популяризації товарів українського виробництва, сприяння збільшенню внутрішнього попиту на товари національного виробника, підвищення рівня загальної обізнаності української спільноти про національного виробника Кабінет Міністрів України разом з Міністерством економіки України розробили маркування для товарів українського виробництва і запрошують виробників приєднатись до його використання на пакуванні та в рекламних матеріалах.

Завантажити візуальні матеріали, передбачені для розміщення логотипу та наліпки для маркування «Зроблено в Україні», можна за посиланням: https://madeinukraine.gov.ua
Також, направляємо для ознайомлення технічний стандарт (брендбук) торговельної марки «Зроблено в Україні» та каталог можливостей від держави, що додаються.

Матеріали за посиланням: https://cutt.ly/sewPar8D
1. Каталог можливостей від держави на 40 арк.
2. Технічний стандарт (брендбук) торговельної марки «Зроблено в Україні» на 42 арк.

За дослідженнями Міністерства економіки в середньому 40% від вартості українських товарів повертається в державу у вигляді податкових і неподаткових витрат, що дозволяє забезпечувати Сили Безпеки й Оборони, дає робочі місця та забезпечує потреби міст. Політика «Зроблено в Україні» націлена на те, аби змінити структуру економіки й наростити виробництво товарів із високою доданою вартістю.