Транспортно-експедиційна компанія «ПРОСТІР» була прийнята до складу Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області та Торгово-промислової палати України  9 липня 2020 року. 14 липня 2020 року на особистої зустрічі Президента РТПП Миколаївської області Катвалюка І.А. та керівника ТЕК «ПРОСТІР» Коваленко С.В. були обговорені напрямки конструктивного співробітництва ТЕК «ПРОСТІР» та Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області. Було зазначено, що шлях до розвитку Миколаївського регіону є пріоритетним, а сприяння в діяльності та допомога з боку РТПП представникам Миколаївського бізнесу буде позитивно впливати на створення нових робочих місць в регіоні та покращенню фінансових показників підприємств.

 

ТЕК «ПРОСТІР» на ринку автомобільних перевезень в Миколаївської області та Україні майже 10 років. Співробітництво з провідними компаніями зі світовим ім’ям CARLSBERG, SUN ІN BEV Україна, INAGRO, COCA CОLА, PEPSICO та іншими, має довготерміновий та взаємовигідний напрямок. Всього за 2019 рік компанія забезпечила перевезення майже 260 тис. тн. Вантажів в Україні та за кордоном.

На сьогодні основними напрямками роботи компанії є перевезення стандартних та небезпечних вантажів (паллетних і непаллетних) автопоїздами, вантажопідйомністю до 23 тн. брутто. Використовуються тентований, ізотермічний і рефрижераторний тип транспорту. У цю категорію підходять всі продовольчі товари, будівельні матеріали, сировина для виробництва, габаритне обладнання, що міститься в стандартні машини зазначених типів. Вищезазначені перевезення вантажів проводяться, як по території України, так і в міжнародному напрямку: Європа, Білорусь, РФ, Казахстан.

Особливу увагу підприємство приділяє експорту та імпорту вантажів в морських контейнерах (контейнерні перевезення) з / в Україну порт Одеса (ОМТП), порт Чорноморськ, порт Південний.
Власні складські площі в м. Миколаєві для зберігання паллетних і непалених вантажів можуть ефективно використовуватися партнерами ТЕК «ПРОСТІР».

Транспортно-експедиційна компанія «ПРОСТІР» всіляко надає допомогу суб’єктам ЗЕД в підвищенні ефективності логістики перевезення вантажів і забезпечує постійне зростання експорту та імпорту вантажів, у тому числі харчових продуктів, в Україні та державах Євросоюзу.
Команда високоосвічених та професійних логістів допоможе представникам бізнесу розробити найбільш привабливий та економічний шлях для постачання або отримання вантажу. На замовлення клієнту надаються послуги з митного оформлення та експедирування вантажів.

ТЕК «ПРОСТІР» сподівається на плідне взаємовигідне партнерство з бізнес структурами Миколаївської області та України.
Докладніше на офіційному сайті

Для членів РТПП Миколаївської області ТЕК «ПРОСТІР» готова надавати на підставі рекомендації керівництва РТПП наступні пільги та преференції:
• безплатні консультації з оптимізації логістики при перевезенні продукції, як на території України так і при експорті та імпорті товарів;
• 5% зниження тарифів при перевезенні вантажів.